Om
Vi ønskjer at måltidene skal stå til omgivnadene og danne ei heilskapeleg oppleving. Derfor er målet det beste av heimelaga mat med røter i lokal tradisjon og spesialitetar. Råvarene er hovudsakleg basert på garden og områdets produksjon, og maten blir laga frå grunnen av.
På menyen står rettar av lam, elg, rein og fjellfisk. Supper og sausar blir laga av skikkeleg kraft. Garden tilbyr spesialsortiment av gardens lam og eigendyrka økologiske poteter. Dessertane er i hovudsak basert på bær og frukt frå eigen hage. Spesialitetar er "sø" og "kål", - tradisjonsrike lokale supperettar. Brød, flatbrød og kaker er heimebakt, og syltetøy er gardens eige. Menyane byr på spanande sesongvariasjonar.
I sommarsesongen blir overnattingsgjester servert ein 3 rettars fin middag kl.19.00 i Spisestugu i Nedre bygningen. Ved bryllaup/større selskap blir Høgstugu (salen) i Inn-huset (tidl. hovudbygn.) nytta. I mellomalderherberget kan grupper bestille mellomaldersk mårråverd/frukost og kveldvord/middag.
Fasiliteter
Mat og drikke
- Lokale retter
Sesong
- åpent etter avtale
Skjenkerettigheter
- Alle rettigheter
Ta kontakt
Tlf: 61298588/91306750
Fax: 61298510
2647 Sør-Fron
TripAdvisor Vurderinger
6 AnmeldelserSist viste
-
Café og bar | Venabu Fjellhotell
Type
Kaffebar
Vi tilbyr en rikholdig à la carte meny med smørbrød og varme retter, spekemat, sprø rømmevafler og…
-
Scandic Lillehammer Hotel
Type
Konferanse- og møtehotell
Velkommen til Lillehammers storstue. Som gjest på Scandic Lillehammer Hotel er aktiviteter og…
-
Maria Mena
Type
Rock/pop
Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på…